ponedjeljak, 27. svibnja 2019.

Ukusni rucak za svega 20 minuta

loading...
Sastojci koji su vam potrebni za ovaj rucak su: – 3 tikvice (malo veće, ne baš one najmanje) – 2 žlice maslonovog ulja – 3 mlada luka – 1 manja vezica bosiljka – 150 g naribanog sita (edamer, ementaler …) – 2 jaja – 100 ml vrhnja za kuhanje – 2 režnja češnjaka – malo muškatnog oraščića – sol, papar – po želji peršin, vlasac – 2 žlice parmezana Priprema i postupak spremanja ovog jela Prvo cete zagrijati pećnicu na 200°C. Tikvice, operite, osušite i narežite na tanje ploškice pa ih posolite. Narežite mladi luk, nasjeckajte bosiljak i naribajte sir. Ako su tikvice pustile vodu, malo ih ocijedite i onda pomiješajte sa lukom, bosiljkom i sirom. Posudu za pečenje premažite sa one 2 žlice ulja pa u njoj rasporedite pripremljene tikvice. Izmutite jaja, umiješajte vrhnje, nasjeckani češnjak, malo posolite i popaprite te dodajte malo naribanog muškatnog oraščića. Prelijte preko tikvica. Pecite u pećnici nekih 15-tak minuta pa onda pospite parmezanom i dopecite još nekih 5 minuta da dobijete rumenu boju.
loading...

SMANJITE MASNOĆU U KRVI: Ovaj čarobni napitak će vam pomoći! Brzo zapišite recept!

loading... Alternativna medicina nudi potpuno prirodan lijek, za koji tvrdi da istovremeno i čisti organizam od teških gurmanluka. ...