nedjelja, 23. lipnja 2019.

STOMAK VAM VISI NA SVE STRANE, MUČITE SE S CELULITOM: Dvije kašike dnevno OVOG SIRUPA i vaši problemi će nestati ZAUVIJEK!

loading...
Namirnica koja je izuzetno hranjiva, ima sposobnost da ubrzava meabolizam, a time i trošenje masnih naslaga. Hren je izuzetna namirnica koji ima izuzetna antibakterijska svojstva, ne sadrži holesterol niti nezasićene masne kiseline. Ono što najbolje radi, jeste da ubrzava metabolizam, a time i topljenje masnih naslaga. Osim toga, stimuliše probavu i nastanak dobrih bakterija, a nevjerovatno je efikasan za čišćenje sinusa. Donosimo vam recept za odličan sirup, koji će istopiti masne naslage te ukloniti višak vode iz organizma. Potrebno vam je: – 4 svježa limuna – 2 dkg đumbira – 15 dkg svježeg hrena – 2 kašikice cimeta – 3 kašike meda Đumbir i hren narendajte u posudu. Dodajte svježe cijeđeni limun, miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu a zatim cimet i med. Dobićete fin sirup koji ćete pretresti u staklenu bocu.
loading...

SMANJITE MASNOĆU U KRVI: Ovaj čarobni napitak će vam pomoći! Brzo zapišite recept!

loading... Alternativna medicina nudi potpuno prirodan lijek, za koji tvrdi da istovremeno i čisti organizam od teških gurmanluka. ...